Not Found

The requested URL /jquery-1.6.3.min.js was not found on this server.


Apache/2.2.22 (Fedora) Server at www.hunhost.com Port 80

Erényeink

Cégünk megalapításával célunk egy olyan megbízható társaság létrehozása és működtetése volt, mely munkatársaink igényes, szakmailag kifogásolhatatlan munkájával elnyeri a megrendelőink és partnereink bizalmát, legyen szó a lakossági megrendelőkről, viszonteladókról, projektfejlesztőkről egyaránt. Elképzeléseinket semmi sem bizonyíthatná jobban, hogy cégünk 1994 óta áll ügyfelei szolgálatában. Vállalati partnereinkkel hosszú évek óta sikeresen működünk együtt. Biztonságtechnikai termékeink, megoldásaink ügyfeleink széles körében elismertek. Ebben az ágazatban nem lehet hibázni, otthonaink védelme nem elnagyolható, hanem az egyik legfontosabb kérdés, ezért elhivatottságunk, hogy ehhez biztosítsunk személyre, lakásra szabott biztonsági megoldásokat.

Munkatársaink, üzletkötőink és szerelőink 15 éves tapasztalattal állnak az ügyfeleink rendelkezésére. Ez idő alatt számos ajtót és nyílászárót építettünk be, cseréltünk ki, több megoldást, gyártót kipróbáltunk. Ma már olyan gyártókkal dolgozunk együtt, amelyek termékeit, technológiáját évek óta ismerjük, alkalmazzuk és a felhasználók számára a piacon kapható legjobb minőség kategóriába tartoznak. Talán elég annyit mondani, hogy a mi otthonaink biztonságát is az általunk forgalmazott termékek védelmezik.


Akár 1 nap alatt megoldjuk, az ingyenes felméréstől, a beszerelésig! Ha csak nincs valami extra igénye, amit nem tudnánk azonnal megoldani. Optimális esetben felvesszük a megrendelést, kiszállítjuk, beszereljük, és az állapotok teljes helyreállítása után még a feleslegesé vált ajtót is elszállítjuk. Önnek már csak az új kulcsokat kell átvenni, és élvezni az új ajtó oltalmát. Raktárkészletünk és országos partnerhálózatunk segítségével, nagyon valószínű, hogy akár egy nap alatt lebonyolítjuk a helyszíni ingyenes felméréstől a törmelék eltakarításig.

Ön nem kockáztat semmit! Ha Ön úgy gondolja hogy a megvásárolt ajtó mégsem felel meg az elvárásainak, 30 napon belül hozza vissza, és szó nélkül visszaadjuk az árát. Így hát Ön semmi kép nem veszíthet, az ajtó megvédi értékeit, de ha úgy érzi nem jó vásárt kötött, akkor sem fizet rá mert visszakapja a teljes vételárat.

Önnek nem kell utánunk takarítani! Még a régi ajtót is elszállítjuk! Bízza ránk a piszkos munka részét is! Bizonyára nem sok iparos lepte meg azzal az aprósággal hogy rendet hagyjon maga után az Ön lakásában munkavégzés után. Ettől az “élménytől” megóvjuk, és tiszta körülményeket hagyunk magunk után, minden körülmények között.
11 years, 9 months ago Hozzászólások kikapcsolva